Vakmanschap en kwaliteit gegarandeerd!

Onze kwaliteit.

Wij leveren hoge kwaliteit producten in hout, zowel exterieur als interieur. Heeft u ergens iets naar uw smaak gezien dat niet de juiste afmetingen heeft voor waar u het wilt plaatsen? Wij maken het geheel naar uw wensen en exact voor u op maat. U kunt bij ons terecht voor alles wat met hout te maken heeft. U bedenkt het en wij maken het met alle plezier voor u!

Wij gaan niet eerder weg dan dat onze klant tevreden is. Klanttevredenheid en service staan bij ons hoog in het vaandel.

Maatwerk van hout

Onze werkplaats in Weert

Ivan’s Woodwork is opgericht in 2014 en sinds november 2016 gevestigd aan de Vrakkerstraat in Boshoven/Weert.

In onze werkplaats hebben wij een veelzijdigheid aan machines. De diversiteit aan faciliteiten biedt ons dan ook de mogelijkheid om al uw wensen en dromen in hout waar te maken!

Groepsfoto -Ivanswoodwork.
Persoon-1- Ivanswoodwork.

Ivan Peeters

Ivan is eigenaar van Ivan’s Woodwork. Ivan heeft ruim 30 jaar ervaring in het aftimmeren van grote en kleine houtprojecten. Tevens heeft hij ruime ervaring in interieurbouw, timmerwerk en in het verzorgen van traprenovaties. Hij denkt creatief mee en ziet onverwachte oplossingen! Van overkappingen, tuinhuizen en poorten tot maatwerkkasten, meubels, deuren en traprenovaties. Hij is van alle markten thuis. Ivan is een gemotiveerd, hardwerkend persoon die altijd gaat voor kwaliteit.

Persoon-5- Ivanswoodwork.

Jaap Verkennis

Jaap is de schoonbroer van Ivan. Jaap is van oorsprong Levensmiddelentechnoloog en heeft jarenlang in de levensmiddelenbranche gewerkt als Quality Manager. Bij Ivan’s Woodwork is hij samen met vader Tjeu werkzaam als zijnde Office Manager, en daarmee verantwoordelijk voor het kantoorgedeelte (o.a. administratie, planning, inkoop, verkoop en facturatie). Daarnaast zorgt Jaap voor een algehele ondersteuning binnen de gelederen van Ivan’s Woodwork.

Persoon-2- Ivanswoodwork.

Tjeu Verkennis

Tjeu is de schoonvader van Ivan. Tjeu is van oorsprong Bouwkundig Ingenieur en heeft jarenlang bij de gemeente Roermond gewerkt op diverse afdelingen. Hoofd Bouwtoezicht, Hoofd Stedelijke Ontwikkeling, Hoofd Milieuzaken en Hoofd Plannen en Projecten. Hij is bij Ivan’s Woodwork, samen met zoon Jaap, verantwoordelijk voor het kantoorgedeelte (o.a. administratie, planning, inkoop, verkoop en facturatie). Tjeu is een algehele ondersteuning en de steun en toeverlaat voor het hele team van Ivan’s Woodwork.

Persoon-3- Ivanswoodwork.

Kevin Meusen

Kevin is sinds 2018 in dienst bij Ivan’s Woodwork en heeft in Maaseik op Sint Jansberg zijn opleiding tot timmerman voltooid. Hij is een echte vakman en heeft de nodige ervaring binnen de verschillende aspecten van het vak. Hij is een echte allrounder en zeer sterk in het maken van interieurwerk. Daarmee is Kevin van grote waarde voor Ivan’s Woodwork.