OVER ONS

Ivans woodwork is opgericht in 2014 en sinds November 2016 gevestigd aan de Vrakkerstraat in Boshoven/Weert.
Wij leveren hoge kwaliteit houten huis-, tuin-, en kantoormeubelen. Heeft u ergens iets naar uw smaak gezien dat
niet de juiste afmetingen heeft voor het interieur of exterieur waar u het wilt plaatsen? Wij maken het geheel
naar uw wensen en exact voor u op maat. U kunt bij ons terecht voor alles wat met hout te maken heeft.

“U bedenkt het en wij maken het met alle plezier voor u!”

IVAN

Ivan Peeters 43 jaar en eigenaar van Ivans woodwork. Ivan heeft ruim 25 jaar ervaring in het aftimmeren van grote en kleine houtprojecten. Tevens heeft hij een ruime ervaring in interieurbouw, timmerwerk en traprenovatie. Hij denkt creatief mee en ziet onverwachte oplossingen! Van buitenkeukens en maatwerk kasten tot traprenovatie en kinderkamers. Ivan is een gemotiveerde, hardwerkende persoon die altijd openstaat voor goede ideeën.

TJEU

Tjeu Verkennis 66 jaar en schoonvader van Ivan. Tjeu is van oorsprong bouwkundig ingenieur en heeft jarenlang bij de gemeente Roermond gewerkt op diverse afdelingen. Hoofd Bouwtoezicht, hoofd Stedelijke Ontwikkeling, hoofd Milieuzaken en hoofd Plannen en Projecten. Hij is bij Ivans Woodwork verantwoordelijk voor het kantoorgedeelte, voor o.a. administratie, inkoop, verkoop en facturatie. Tjeu is een algehele ondersteuning en de steun en toeverlaat voor het hele team.

KEVIN

Kevin Meusen. Kevin is 19 jaar en heeft in Maaseik op Sint Jansberg zijn opleiding gedaan. Hij is een echte aanwinst en aanvulling voor ons. Kevin is erg sterk in het maken van interieurwerk. Hij is voor zijn leeftijd al een aardige vakman. Hij heeft vanaf februari een contract voor langere tijd.

DAAN

Daan Bours. Daan is een vaste waarde voor ons en is overal inzetbaar. Hij weet van aanpakken en is van alle markten thuis. Een helpende hand waar nodig,

Van overkapping bouwen tot het samen maken van kasten. Tevens zorgt hij voor al het schilder werk wat we hebben. Met zijn 70 jaar, waar niets van te merken is, gaat Daan nog als een speer. Daarnaast is hij een goede gangmaker en dat is altijd fijn als er hard gewerkt wordt.

DE WERKPLAATS

In onze werkplaats aan de Vrakkerstraat hebben wij een veelzijdigheid aan machines.
De diversiteit aan faciliteiten biedt ons de mogelijkheid om al uw wensen en dromen in hout waar te maken.

Vakmanschap en kwaliteit gegarandeerd!

WIJ GAAN NIET EERDER WEG DAN DAT ONZE KLANT TEVREDEN IS , KLANTTEVREDENHEID STAAT HOOG IN ONS VAANDEL.